Mancarica scazuta de post

de mimmi in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare(la conserva)
  • 350 g dovlecel
  • 3 vinete
  • 2 ardei
  • 2 cepe mai mici sau 1 mai mare
  • patrunjel verde
  • 100-150 g rosii (cuburi)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica scazuta de post:

Prima data,spalam vanata(o lasam cu coaja),o taiem cubulete,o punem intr-un bol,o saram si o lasam cca 15 minute sa iasa amareala din ea. Pana atunci,curatam ceapa si usturoiul,le taiem marunt si le calim in ulei. Spalam dovlecelul,il taiem cubulete si il adaugam peste ceapa. Strecuram si spalam vinetele si le adaugam si pe ele peste ceapa. Adaugam un pahar cu apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele. Spre final adaugam mazarea,rosiile,patrunjelul tocat,ardeii taiati cubulete,sare si piper si lasam sa mai dea un clocot. Servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica scazuta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]