Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa

de gabriela_aysondu in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2013 | 24270 vizualizari

 

Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: naut, ceapa, carne de vita, morcov, ardei

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa:

  • 500 g naut
  • 3 cepe
  • 300g carne de vita sau piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 litri apa
  • 2 cuburi maggi
  • 3-4 linguri bulion
  • sare,piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa:

Cum se prepara Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa:

Nautul se pune la inmuiat de cu seara,schimband apa de 3-4 ori.

Nautul se pune la fiert in 3 litri de apa.

Se toaca ceapa,morcovul,ardeiul si se calesc in ulei.

Spalam carnea,o taiem cubulete mici si o punem peste legume.Punem sare,piper,bulionul si le mai calim 10-15 min. pana scade apa lasata de carne.

Punem carnea cu legumele si cuburile peste naut si amestecam.

Punem capacul si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand.

Cand nautul a fiert punem patrunjelul tocat.

POFTA BUNA.

Consistenta si usor de preparat este si reteta Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic dar si cea de Hummus cu avocado

Va recomandam cu drag si reteta Mancare de naut cu sos de ceapa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]