Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)

de lilik in Mancaruri de post, 14 Sep 2012 | 23927 vizualizari

 

Este o mancarica simpla si delicioasa,ideala in zilele de post si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei marisori
  • 3 cartofi marisori
  • 1 ceapa rosie micuta
  • 3-4 rosii
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post):

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem cubulete;dovleceii ii spalam,le taiem capetele apoi ii taiem cubulete.

Rosiile le decojim si le facem suc cu blenderul.

Punem ceapa la calit cu putin ulei de masline si cand incepe sa se rumeneasca punem cartofii si dovleceii,ii lasam putin apoi punem sucul de rosii si putina apa cat sa ajunga la nivelul legumelor si lasam sa fiarba 10-15 minute cu capacul,apoi punem sare,piper si mai lasam sa fiarba fara capac 5-10 minute,pana dovleceii si cartofii sunt fierti,dar fara sa se desfaca in cratita.

Dam deoparte,punem patrunjel verde si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa insiropata - de post