Mancare romaneasca

de madi_marin in Pui, 24 Sep 2010 | 33554 vizualizari

 

Chiar nu stiam cum sa denumesc aceasta mancare simpla si pe care chiar daca as manca-o de 100 de ori.... a 101 oara tot mi-ar placea la nebunie....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
  • usturoi
  • malai

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare romaneasca:

Pulpele se taie in doua, se spala, se sterg, se ung apoi cu ulei si se presara cu condimente. Se pun in tava cu ulei si apa la cuptor pana se rumenesc.

Se prepara mujdeiul si mamaliguta.

Se serveste friptura alaturi de mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare romaneasca" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu mujdei de usturoi