Mancare rece de gasca

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2011 | 20359 vizualizari

 

E o mancare excelenta...

 

INGREDIENTE

  • pulpele si pieptul de la o gasca
  • 1 Kg ceapa
  • 1 morcov
  • frunze dafin
  • 100 g masline
  • sare, piper
  • ulei
  • 1/2 lamaie
  • un pahar de vin rosu, un pahar apa
  • 200 g pasta tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare rece de gasca:

Am tras in ulei carnea pret de cateva minute, iar intr-o alta tigaie am untit ceapa taiata pestisori si morcovul taiat rondele. Am rasturnat apoi intr-o tava ceapa si carnea, am adaugat apa , vinul, si am tras o folie de aluminiu deasupra dupa care le-am dat la cuptor cca 1 h . Am incercat apoi carnea si fiindca nu era suficient de patrunsa am intors bucatile de carne si le-am mai lasat 1/2 h. Am scos apoi tava, am pus maslinele, lamaia taiata felii , sarea, piperul, dafinul si in final pasta de tomate desfacuta in putina apa. Am acoperit tava din nou si dupa 1/2 h am oprit focul. Am lasat-o sa se racoreasca si apoi am aranjat-o in vasul yena. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare rece de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

adriana_bobu 1

30.01.2011, 21:04

mitinita, mirela

DIANA B 1

01.02.2011, 10:30

Voi face si eu asa ceva , dar cu alta pasarica , ca rata , n-am .... sau poate chiar cu limba

adriana_bobu 1

01.02.2011, 19:07

onesta...iese foarte buna si cu limba...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei