Mancare de primavara

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 27 Mar 2011 | 7254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei galben
  • ½ ardei portocaliu
  • ½ morcov
  • 2 catei usturoi
  • 150-200 g kaizer
  • 2 linguri bulion
  • Sare,piper
  • Marar
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de primavara:

Aripioarele de pui se condimenteaza,se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins,apoi se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.

In uleiul ramas se calesc legumele:ceapa taiata mai mare(atat partea alba cat si cea verde),usturoiul,ardeiul fasii si morcovul rondele. Dupa ce le-am calit putin adaugam kaizerul taiat bucati, aripioarele si o cana cu apa.

Se fierbe inabusit 25 minute,adaugand apa cand este nevoie.Peste 25 minute se pune bulionul si se mai fierbe 10 minute sau pana cand legumele sunt gata.Se condimenteaza si se asezoneaza cu marar.

Pofta Buna!

Andreea

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit