Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat

de Bunica in Vita, 24 Sep 2009 | 8934 vizualizari

COMENTARII (6)

rivka 1

24.09.2009, 19:49

mmm bunica ce bine arata....da si eu as lasa busuiocul deoparte nu prea e pe gustul meu dar asta depinde de gusturi...foarte buna trebuie sa fie , si ad cu usturoi...mmmmmmmmmm , numai bunataturi faceti

Oana 1

24.09.2009, 21:42

Buni, este una din mancarurile mele preferate! Chiar am fasolica galbena in frigider si voi face si eu curand
Rivka, ce cutzu dragut!

Bunica 1

24.09.2009, 22:27

Pana si cutu tau saliveaza. Am pus foarte putin busuioc ( .un varf de cutit).

Miha 1

24.09.2009, 23:19

ArianaBala 1

16.01.2012, 19:23

Bunica, de ce fierbi fasolea separat?

Bunica 1

16.01.2012, 21:52

ArianaBala, fierb fasolea separat ca sa pot controla, sa nu se rupa( sa nu fie prea fiarta).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne alla pizzaiola