Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor

de rivka in Porc, 10 Iul 2010 | 7698 vizualizari

 

dupa reteta Liei, ce sa zic poza din farfurie nu e super prezentarea dar era fierbinte nu se intarise deloc cand am pus-o deja in farfurie.

 

INGREDIENTE

  • faina malai
  • sare
  • 1 lg unt
  • o bucata de kaizer afumat
  • 500 gr de branza vaci
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor:

Se prepara din apa, sare si faina de malai o mamaliguta , eu am facut in cantitate mica.

Se prajeste kazerul taiat felii in o lingura de unt.

Intr-un vas de cuptor de toarna kaizerul prajit impreuna cu grasimea ramasa in tigaie.

Mamaliguta se amesteca bine cu 2 oua si branza, se toarna deasupra kaizerului si se da vasul la cuptor cca 40 minute la foc mediu/mic in fctie de cuptor.

Am servit-o cu salata praaspata de rosii.

Noi nu prea suntem cu mamaliga , dar am zis sa o incerc si e bunuta aceasta mancare sa nu zic si ieftina si se face repede.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

nadina73 1

11.07.2010, 18:26

si eu vin mi-au mai lasat si mie fetele ceva daca nu ai tu rezerve pt mine sigur riv nu e asa?5 furcu

Laly 1

12.07.2010, 00:18

Aoleu ce manca fetele astea indiferent de ora.Nadina cred ca noi spalam oala

elena1988 1

08.02.2011, 13:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca