Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 6981 vizualizari

 

Este o mancare care ne placea enorm de mult inainte de 1989 ,la noi in Tg-Mures exista un lacto-bar,unde se servea asa ceva ,era minunata ,fac si eu acasa dar totusi gustul acela ......................era grozav

 

INGREDIENTE

Sant cantitatile pentru 4 persoane:

  • faina de malai (1 cana 300)
  • sare
  • branza de vaca 250 g
  • smantana 300 g
  • cascaval ras 200 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval:

Se pune apa la fiert 1,5 litri apa cu sare,

cand apa clocoteste se pune faina de malai si se amesteca bine la foc mic,

se lasa sa fiarba 20 minute.Se face o mamaliguta mi moale.Se ia de pe foc si se serveste calda cu branza de vaca ,smantana,si cascaval.

Sincer ..nu te mai poti satura.

PS.Am incercat cu mai multe tipuri de branza ..............e foarte buna te lingi pe degete,dar parca totusi acea de pe timpuri era mai buna ca si cea pregatita in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]