Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 6254 vizualizari

 

Este o mancare care ne placea enorm de mult inainte de 1989 ,la noi in Tg-Mures exista un lacto-bar,unde se servea asa ceva ,era minunata ,fac si eu acasa dar totusi gustul acela ......................era grozav

 

INGREDIENTE

Sant cantitatile pentru 4 persoane:

  • faina de malai (1 cana 300)
  • sare
  • branza de vaca 250 g
  • smantana 300 g
  • cascaval ras 200 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval:

Se pune apa la fiert 1,5 litri apa cu sare,

cand apa clocoteste se pune faina de malai si se amesteca bine la foc mic,

se lasa sa fiarba 20 minute.Se face o mamaliguta mi moale.Se ia de pe foc si se serveste calda cu branza de vaca ,smantana,si cascaval.

Sincer ..nu te mai poti satura.

PS.Am incercat cu mai multe tipuri de branza ..............e foarte buna te lingi pe degete,dar parca totusi acea de pe timpuri era mai buna ca si cea pregatita in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu brinza si marar