Mamaliga in straturi

de Adele in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 4939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliga:
  • 100 ml apa.
  • sare o lingurita.
  • 2 linguri de ulei.
  • malai.
  • Branza telemea.
  • Carnaciori de porc afumati.
  • Sunca .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in straturi:

Pentru inceput se pregateste mamaliga,se pune apa intr-o oala si sare si se lasa sa fiarba ,se adauga ulei si treptat faina de malai, se invarte incontinu pana este gata.

Intr-o tigaie se prajesc putin carnatii cu sunca care se taie bucati.

Se formeaza un strat de mamliga ,unul de branza si a se incheie cu altul de mamaiga ,deasupra se pun bucatile de carnati si sunca.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se poate da si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]