Maioneza

de JulyCris in Sosuri, 25 Apr 2014 | 3769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri(1 fiert+1 crud)
  • 500 ml ulei
  • 1 lingurita mustar(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza:

Se fierbe un ou si se ia galbenusul. Un alt ou crud,se separa de albus. Galbenusurile se pun intr-un castron de plastic,se paseaza bine cel fiert si se amesteca usor pana se omogenizeaza.Se adauga mustarul. Turnam ulei in fir subtire putin cate putin si amestecam cu o lingura de lemn in acelasi sens pana terminam tot uleiul sau pana facem cata maioneza ne trebuie.

TIPS-URI

1

In caz ca maioneza se taie se adauga o lingurita de apa rece si se amesteca din nou.Sau zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maioneza de casa (reteta video)