Macrou la gratar cu piure de conopida

de InvatsaBucataresccom in Peste, 3 Dec 2014 | 6720 vizualizari

 

Aceasta reteta este 100% o nascocire a mea si din fericire chiar a iesit bine. Toate aromele sunt complementare si este si usor de facut. Ideea a fost sa gatesc o cina cu peste si sa fie si un pic deosebita, si acel deosebit este piureul de conopida. Iata reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 4 crengute de cimbru
  • 1/2 conopida
  • 1 morcov mediu
  • 1 pastarnac
  • 30-40g cascaval
  • 40g unt
  • 50ml lapte
  • 150ml iaurt
  • 1 manunchi frunze arpagic
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu piure de conopida:

Introduceti cate 2 crengute de cimbru in interiorul pestelui. Cu ajutorul unui cutit crestati pestii si presarai sare, piper si cativa stropi de ulei de masilne peste ei. Ii prajiti pe un grill de aragaz la foc mediu 7-10 minute pe fiecare parte.

Intr-o oala puneti la fiert legumele cu un praf de sare pana sunt patrunse ( 15-10 minute). Scurgeti apa si adaugati cascavalul, untul si laptele si frecati bine pana pireul este omogen.

Intr-un castron amestecati iaurtul cu usturiul zdrobit, arbagicul tocat fin, sare piper si un strop de ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu piure de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou la gratar