Linte rosie cu sparanghel

de dantes in Mancaruri de post, 25 Mar 2018 | 4801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g linte rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 50 ml ulei
  • sparanghel
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte rosie cu sparanghel:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cand este aproape gata se adauga lintea si se mai lasa la calit 2-3 minute, dupa care se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana scade complet. Se sareaza si pipareaza dupa gust.

Sparanghelul se introduce in apa clocotita 2-3 minute si se scoate in apa rece, apoi se pune 3-4 minute la prajit in ulei fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte rosie cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

26.03.2018, 17:05

Dantes pe mine ma tenteaza Imi place ce combinatii faci in ultimul timp

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:44

bun

dantes 1

30.03.2018, 17:06

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]