Leustean pentru iarna

de babi5 in Conserve, 27 Aug 2013 | 6435 vizualizari

 

In fiaecare an toc la verdeata de tot felul ,este atit de buna cind o folosesc la mincare de parca ar fi din gradina . Am cam ramas restanta la marar fiindca am fos plecata ...dar incerc sa recuperez la restul .. Azi am tocat un picut de leustean ,sper ca dupa ploaia asta sa se faca mai mult ..

 

INGREDIENTE

  • frunze de leustean
  • 2 cutiute plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leustean pentru iarna:

Am spalat frunzele de leustean, le-am scuturat bine de apa ,si le-am tocat maruntel ,maruntel apoi le-am asezat in cutiutele de plastic  si fuguta in sertarul de la congelator ..

O minune la Iarna ..zici ca sunt din gradina ..

TIPS-URI

1

la Iarna nu trebuie decit sa scoti din cutie si sa pui in mincare

2

am obisnuit intr-un timp sa le pun asa cum le rup din gradina,dar este mult mai avantajos tocat marunt ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Lia_ 1

28.08.2013, 00:07

Doamne Babi dar cat o fi de mare congelatorul la tine ca vad ca bagi si vinete si de toate. Foarte harnicuta esti, imi place

babi5 1

28.08.2013, 20:03

Te pup RuxyRux nici mie nu-mi strica o fata in plus fetele mele au 41 respectiv39

babi5 1

28.08.2013, 20:04

LIA1 Babi are un congelator cu 8 sertare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei