Legume si carne la Wok

de Panacris in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2011 | 6507 vizualizari

 

Cautand prin congelator am gasit cate o punguta ramasa, ratacita din diversele legume puse asta toamna. Le-am combinat cu bucatele de carne de porc (la noi fara carne e mai complicat!!!) si s/a mancat pana la ultima inghititura.
Pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • vinete cubulete din congelator cca. 200 gr
  • ardei cubulete din congelator cca. 100 gr.
  • morcovi cubulete din congelator cca. 100.gr
  • fasole verde si galbena din congelator cca. 200 gr
  • ceapa 200 gr.
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • bucatele de carne porc cca. 500 gr
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume si carne la Wok:

Ceapa se curata si se taie fideluta. Se caleste in tigaia wok cu un pic de ulei de masline si apa. Se adauga legumele din congelator. Se potriveste de sare, piper si boia. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand e patrunsa carnea.

Se poate servi cu garnitura de orez, dar si cu paine e delicioasa.

TIPS-URI

1

pentru cei care tin post carnea se poate inlocui cu ciuperci

2

se poate folosi oricare tip de carne

3

vinetele au fost curatate semiprajite in ulei si puse la congelator din toamna

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume si carne la Wok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca