Legume coapte cu sos de usturoi si smantana

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 1 Sep 2013 | 6783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • cateva fire de marar
  • 3 linguri cu smantana
  • 5-6 catei mari de usturoi
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • 150 gr cascaval delaco "Sofia"
  • un praf de piper, sare si oregano dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume coapte cu sos de usturoi si smantana:

Feliem legumele si le asezam in ordine, cate o felie, doua din fiecare. Le condimentam, le stropim cu ulei si le dam la cuptor pana se rumenesc frumos. Cand le scoatem din cuptor presaram cascavalul ras peste acestea. Le servim cu sosul de usturoi preprat astfel: pisam usturoiul, adaugam o lingurita cu ulei de masline si il pasam usor, punem si smanatna si omogenizam. Presaram si  mararul si le servim cu pofta!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice legume doriti (am vrut sa adaug si o rosie dar mi-am amintit de ea, cand vasul era deja in cuptor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume coapte cu sos de usturoi si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ceapa, kaiser si cascaval la cuptor