Latkes - Chiftele de cartofi

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2010 | 10009 vizualizari

 

Aceste chiftelute sunt o traditie pentru Chanukkah sau Hanukkah,o sarbatoare ebraica. Sunt foarte apreciate de familia mea.
Ies cam 15 bucati,dar reteta se poate dubla usor.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari,dati pe razatoare
  • 1/2 ceapa,data pe razataore
  • 2 oua
  • 1/4 cana faina
  • 1/4 lingurita sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Latkes - Chiftele de cartofi:

Se amesteca toate ingredientele. Cartofii si ceapa se pot da ori pe razatoare sau se pot baga in robot.
Se infierbanta uleiul si se adauga cate o lingura din compozitie.
Daca se foloseste o tigaie non-stick,nu se pune mult ulei.
Sunt gata cand sunt de o culoare maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Latkes - Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

LUK 1

17.12.2010, 15:32

f bune 5

Bucataras Medi 1

18.12.2010, 22:22

Trebuie sa fie tare bune................

Dana2000x 1

26.12.2010, 21:44

sunt preferatele sotului meu!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din ciuperci cu susan