Ghebele se spala se lasa sa se zvante si se taie marunt din cutit. Se pune la incins 2-3 linguri ulei de masline, se adauga ciupercile, un praf de sare si piper si se calesc la foc iute 5 minute. Se adauga baconul taiat cubulete si se lasa pe foc pana baconul este prajit. Se adauga ¾ din sosul de rosii din borcan, se lasa sa dea in clocot.
Foile de lasagna se fierb in apa clocotita timp de 3-4 minute. Se taie putin din lungimea foilor, ca sa incapa in forma in care urmeaza a fi asamblate. Se unge un vas termorezistent, individual, de o persoana cu unt si se tapeteaza cu faina. Pe fundul vasului se pune o foaie de lasagna, peste se pun 2 linguri sos, se uniformizeaza sosul cu dosul unei linguri, se rade putin parmezan peste sos, se pune alta foaie deasupra si se repeta operatiunea pana terminam foile, iar deasupra avem sos cu ciuperci. Taiem bulgarasul de mozzarella in feli, asezam feliile peste sos, deasupra punem bucatile taiate si ramase de la foile de lasagna si le ungem cu sosul ramas din borcan. Dam vasul la cuptorul incins la 150 grade pentru 30-35 minute. Peste lasagna fierbinte punem aschii de parmezan si frunzulite de patrunjel/bususioc. Lasam sa se odihneasca lasagna si o servim calda. Sa va fie de folos!!