Langosi cu cascaval si salam de vara

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2015 | 7688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie
  • lapte
  • un varf lingura sare
  • un varf lingura zahar
  • cascaval
  • salam taiat si prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cascaval si salam de vara:

Intr-un vas incapator adaugam faina , sarea , zaharul , drojdia pe care am lasat-o cateva minute in lapte cald ,mai adaugam putin lapte , si incepem sa framantam pana obtinem un aluat pufos ;

Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul cca 60-70 de minute ( eu am lasat la crescut o ora jumate ) .

Cand volumul s-a dublat , luam sucitorul si rupem o bucata din aluat , apoi intindem foaie subtire ; Dam forma cu o farfurie rotunda ;

Taiem salamul bucatele mici , il prajim cateva minute ;

Dam cascavalul pe razatoare ;

Pe foaia de aluat asezam salam si cascaval , cu jumatatea goala de foaie acoperim si strangem bine ;

Dam o tigaie la foc mare , pana uleiul se incinge bine , adaugam pe rand langosii la rumenit pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul ramas ;

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

eu am facut un fel de sos pentru langosi care pe noi pur si simplu ne-a cucerit ! Am folosit un iaurt 0,1 % grasime , usturoi , sare , piper ,marar , cascaval razalit , o feliuta branza sarata razalita si 2 linguri de smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cascaval si salam de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

11.02.2015, 15:02

Ce bune sunt!

MotanLaOale 1

11.02.2015, 15:07

mirela0911 1

12.02.2015, 14:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fornetine