Se toarna 500 ml de apa fierbinte peste bucatile de peste si se lasa deoparte.
Se toaca ceapa, coriandrul morcovul, prazul si usturoiul.
Intre timp, se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare cu fund dublu, la foc mediu. Se adauga semintele de coriandru, frunzele de curry si semintele de mustar si se gatesc 1 minut. Se adauga ceapa, morcovul, prazul, tulpinile de coriandru, foia de dafin si putina sare, se reduce focul si se gatesc 8-10 minute. Se adauga usturoiul si se mai gateste 2 minute.
Se adauga orezul si se soteaza cateva minute, avand grija sa nu se lipeasca. Se adauga apa in care au fost bucatile de peste si restul de condimente si se da focul mai mare. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic, se acopera si se gateste 15-20 de minute. Se indeparteaza de pe foc si se mai lasa 15 minute, acoperit cu capac.
Se indeparteaza pielea bucatilor de peste. Carnea se rupe bucati si se adauga in orez impreuna cu mazarea si untul. Se adauga sucul de la jumatate de lime si 2 oua fierte, tocate.
Se serveste cu ouale ramase, frunze de coriandru, restul de lime si piper.