Kaizer de casa

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 35067 vizualizari

 

Este foarte gustos si preparat in casa ...

 

INGREDIENTE

  • O bucata piept de porc (sau fleica) binew impanat
  • sare mare de bucatarie
  • 7-8 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaizer de casa:

Se piseaza usturoiul si se unge carnea cu pasta de usturoi obtinuta.

Se pune bucata de piept de porc in sare mare de muraturi, astfel ca bucata sa fie acoperita.

Se lasa la rece (camara, balcon sau frigider acoperita) circa o saptamina.

Se curata bine de sare si se pune intr-o tava, cu putina apa (cam de un deget) cu o foaie de dafin si piper boabe si se da la cuptor pina se rumeneste.


Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]