Jumari

de Angelina_Elena in Porc, 6 Sep 2013 | 3620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • slanina de porc (cu putin carne)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina cubulete, apoi se pune intr-un ceaun.

Se tine la foc mediu pana cand grasimea se topeste si se formeaza jumarile.

Dupa ce acestea sau rumenit se scot pe servetele pentru a absorbi excesul de grasime.

Se presara sare dupa gust, apoi se poate servi.

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari din slanina de porc