Jumari

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2011 | 4649 vizualizari

 

Am poftit ......si am facut !

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg slanina cruda
  • 1 lingura ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Slanina trebuie sa fie impanata cu carnita sa iasa jumarile mai bune.

Slanina se taie cuburi potrivite.

Intr-un ceaun se pune lingura de ulei si slanina taiata.

La inceput la foc mare se amesteca des sa nu se prinda, iar apoi se potriveste focul si se lasa la prajit pana se rumenesc jumarile.

Se scot jumarile din untura, se scurg bine si se presara cu sare.

Untura se pune la borcan.

Jumarile se mananca ca aperitiv cu ceapa rosie sau usturoi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

28.09.2011, 08:14

mihaelar63 1

06.10.2011, 14:32

Uf , mai am pentru o portie din porcul -bio , adica de la soacra.
Cum sa fac ca vreau sa si slabesc

MotanLaOale 1

06.10.2011, 16:27

este greu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari