Jumari

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2010 | 6160 vizualizari

 

Si pentru ca imi trebuia untura ptr mancarea cu pere.......mi-am facut!:)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg slanina de porc impanata cu carne
  • sare mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se curata slanina de soric daca e cazul, se taie bucati mari si se pune la topit intr-o oala mare, la foc mic. Se amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn pana se micsoreaza jumarile si plutesc in untura.

Dupa ce s-au racit un pic se scot cu o paleta, se sareaza , iar untura se toarna in borcane si se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

La Ancuta 1

07.11.2010, 21:48

vanilla 1

09.11.2010, 16:41

DE ABIA ASTEPT SA VINA IGNATUL SA MANANC SI EU O JUMARA PROASPATA...PANA ATUNCI SALIVEZ LA ALE TALE!!!!

Corinuta 1

10.11.2010, 11:28

multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur la ceaun