JELEU DE PORTOCALE

de Retete_Haplea in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 4447 vizualizari

 

Vrem un desert și pe această cale
Vă recomand un jeleu de portocale

 

INGREDIENTE

coaja de la 3 portocale (fara partea alba),

200 g de zahar,

500 ml apa,

1 ½ plic gelatina

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA JELEU DE PORTOCALE:

Se razuie coaja de la portocale si le lasa sa se infuzeze in apa, peste noapte.
Strecuram lichidul si amestecam cu zaharul apoi dizolvam gelatina in el.
Lasam 10 minute apoi punem pe foc si amestecam continuu pana se topesc cristalele de gelatina, fara a fierbe. 
Turnam in forme.
Lasam la frigider peste noapte apoi ornam cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "JELEU DE PORTOCALE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu trandafiri (cu crema mascarpone si jeleu de afine)