Inimioare cu ciocolata

de Lau in Prajituri, 7 Mar 2011 | 4304 vizualizari

 

special de 8 Martie pentru toate bucataresele

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri faina cu varf
  • esenta de portocale
  • coaja de portocale
  • un varf de sare
  • crema:
  • 350ml lapte
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 3 linguri de zahar

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu ciocolata:

se bat albusurile spuma cu un varf de sare. Se adauga zaharul si se bat in continuare. Se adauga galbenusurile, uleiul, laptele, esenta si coaja de portocale. Se amesteca usor, se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza bine.

Crema:se pune laptele la foc. Separat se amesteca praful de budinca cu zaharul si putin lapte. Cand a fiert laptele se ia de pe foc, se adauga praful se amesteca bine, se pune din nou pe foc amestecand pana se ingoasa. Se ia de pe foc.

Ungem formele cu putin ulei si tapetam cu un pic de faina punem o lingura de aluat o lingurita de ciocolata iar deasupra iar o lingura de aluat,repetam pana terminam,dam tava la cuptorul incalzit pana se rumenesc deasupra,

se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat