Inimioare aperitiv

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 7586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat foietaj
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 1 fraf de sare
  • Crema de branza:
  • 150g telemea de bivolita
  • 100g branza topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare aperitiv:

Am intins foiaia de aluat si cu ajutorul unei inimioare am decupat aluatul. Apoi am facut earechi din cate doua inimioare. Din fiecare pereche una dintre inimioare am decupat-o cu o forma inimioara mai mica. Am separat albusele de galbnuse. Albusele le-am batut cu-n praf de sare si albusele le-am amestecat cu lapte. Apoi am lipit cu putin albus cate o inimioara perforata peste o inimioara compacta si am uniformizat putin cu un cutit marginile laterale. Am asezat inimioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra le-am uns cu galbenus. Am introdus tava in cuptorul incins si le-am copt pana cand s-au rumenit.

Cand s-au racit le-am ornat cu crema de branza( crema de branza am facut-o asa: am amestecat telemea de bivolita data pe razatoare cu branza topita).

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua Frantuzesti (pentru o portie)