Inghetata de portocale

de kamy in Dulciuri, 12 Mai 2011 | 4063 vizualizari

 

Nu le mai manca nimeni,asa ca a trebuit sa fac ceva cu ele.Noroc ca azi a fost o zi calduroasa iar aceasta inghetata acrisoara a picat numai bine.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml suc portocale
  • 1 plic crema de lamaie la rece
  • 300 ml.crema patiserie(frisca lichida)
  • 2 ling.zahar pudra
  • 1 plic intaritor ptr.frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de portocale:

Crema de lamaie o mixam bine cu sucul de portocale si zaharul pudra.

Batem frisca foarte bine(putem adauga plicul de intaritor daca nu se bate bat)dupa care incorporam crema.

Punem in caserole si le bagam in congelator.

Nu trebuie sa mai amestecam in ea deoarece nu se formeaza ace de gheata.

Rezultatul...o inghetata cremoasa si acrisoara.

Am pus deasupra coaja de portocala si lamaie rasa pusa la zahar si bombonele.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

in poza se vad 350 ml suc de portocale dar am mai pus 50 ml la sfarsit ca sa aduc crema la consistenta uneia facute pe foc cu oua.

2

daca nu doriti o inghetata acrisoara,cu gust si de lamaie puteti folosi crema de vanilie la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

kamy 1

13.05.2011, 20:20

eduard....vrei sau nu?

kamy 1

13.05.2011, 20:20

mona...iti dau,cum sa nu

kamy 1

13.05.2011, 20:21

medi...te astept cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]