Inghetata cremoasa de nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 20 Aug 2016 | 5966 vizualizari

 

Cea mai delicioasa inghetata de ciocolata...pe cuvant de bucataras! 

 

INGREDIENTE

  • 750 ml frisca lichida naturala neindulcita
  • 500 gr mascarpone
  • 1/2 cutie lapte condensat
  • 2 borcane mici de nutella( 1 borcan are 400 gr.)
  • vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cremoasa de nutella:

Se prepara extrem de simplu.

Frisca se mixeaza  intr-un bol. 

Peste frisca se adauga mascarpone si vanilia si se mai mixeaza putin.

Se adauga nutella, mai intai primul borcan, se mixeaza, se adauga laptele condensat , apoi se adauga al doilea borcan de nutella.

Se imparte in doua caserole si se congeleaza rapid.

In aceasta faza in  care vedeti inghetata nu este perfect legata insa am niste pofticiosi care  n-au mai asteptat sa inghete perfect. 

Va sugerez sa o lasati minim sase ore sau cel mai bine peste noapte.

Garantez ca va veti topi de dragul ei! :)))))) la noi e a nu stiu cata tura vara asta :))))si se cere non stop! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cremoasa de nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (28)

Meea 1

23.08.2016, 23:38

delicioasa ❤❤

RuxyRux 1

24.08.2016, 00:07

Multumesc!

mirela0911 1

03.09.2016, 19:58

Yummi, yummi, yummi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]