Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase si se deschid la culoare.
Topim ciocolata la foc mic, impreuna cu untul. Dam deoparte si omogenizam apoi lasam putin sa se racoreasca.
Adaugam ciocolata calduta peste oua si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si sarea si o adaugam in compozitie. Adaugam si esenta de vailie si amestecam pana se incorporeaza.
Va rezulta o crema lipicioasa pe care o lasa la frigider cel putin 3 ore.
Dupa ce a stat la frigider formam bilute de marimea unei nuci pe care le dam prin zahar tos apoi prin zahar pudra.
Bilutele astfel formate le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, lasand putina distanta intre ele.
Dam tava la cuptor la 170 de grade timp de 10 minute. Acest timp nu trebuie depasit pentru ca biscuitii sa ramana moi si usor umezi in interior.
Lasam biscuitii sa se racoreasca putin in tava apoi ii scoatem pe o farfurie.
Sursa: Laura Adamache