Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou)

de luminita20_2006 in Dulciuri, 24 Iul 2011 | 6389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr frisca
  • 200 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 100 gr ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou):

Zaharul se pune la caramelizat, atentie sa nu se arda!. Cand e de culoare maronie se pune laptele si se lasa sa fiarba pana cand se dizolva zaharul. Se ia de pe foc si se pune la racit.


Frisca se bate bine, se pune laptele caramel, racit, bucatile mici de ciocolata si se amesteca bine. Se da la frigider, e gata peste 3 ore.(depinde si de congelator)


- pentru a-i da aspectul unui desert am pus peste inghetata si piscoturi, in forma in care am turnat crema de inghetata am asezat o folie, pentru a o putea scoate usor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Souffle de ciocolata