Inghetata Bacio

de RuxyRux in Dulciuri, 4 Aug 2016 | 3703 vizualizari

 

Nutella, pasta de alune (in cazul de fata pasta de nuci macadamia)... daca doriti si alune... o minunatie!

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 1 cutiuta lapte condensat (vezi foto)
  • 250 g pasta de macadamia (foto)
  • 250 ml frisca lichida (de preferat naturala neindulcita)
  • un borcan mic cu nutella
  • vanilie
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Bacio:

Frisca se mixeaza, se  scoate jumatate din ea intr-un bol.

In vas peste frisca ramasa se pune laptele condensat, vanilia, pasta de macadamia, mascarpone apoi nutella, se mixeaza usor.

In compozitia rezultata se adauga restul de frisca pe care o incorporam usor cu o paleta prin invaluire pana la omogenizare.

Se da vasul la congelator peste noapte (de preferat sa aveti un bol metalic).

Pentru decor... am avut fulgi de ciocolata iar in forma pentru inghetata cand am mancat  am presarat alune de padure.

O minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Bacio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

miki_a 1

24.06.2017, 12:57

Waw! Cred că e absolut minunată!

kytz 1

24.06.2017, 17:36

Așa deliciu se mănâncă cu lingura de ciorbă !

RuxyRux 1

29.06.2017, 21:05

Multumesc tare mult...a fost o minunatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)