Inele de calamar si sos de iaurt

de MyCookingLife in Peste, 12 Mar 2012 | 24359 vizualizari

 

O gustare rapida si delicioasa! Nu stiu daca exista reteta aceasta, insa asa am avut eu pofta sa prepar inelele acestea!

 

INGREDIENTE

  • Nu am cantarit cantitatile!
  • inele calamar
  • 1 cubulet unt1 lingura ulei masline
  • usturoi
  • chilli
  • busuioczeama de la jumatate de lamaie
  • vin alb
  • sare

Sos iaurt:

  • 200 g iaurt cremos
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • 1-2 catei usturoi
  • sare
  • piper alb ( ca sa nu se strice aspectul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamar si sos de iaurt:

Se calesc inelele in unt si ulei, cu jumatate din usturoi, taiat jumatati, chilli, zeama de lamaie pana ce se evapora sucul lasat de calamar. Apoi se adauga vinul alb, busuiocul tocat si restul de usturoi dat prin presa de usturoi. Se lasa la foc mic pana ce se evapora vinul.

Se amesteca ingredientele se sos si se serveste deasupra ineleleor de calamar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamar si sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

MyCookingLife 1

12.03.2012, 20:01

Multumesc! Mie mi-au placut!

emilbigiu 1

31.07.2014, 22:29

perfect

MyCookingLife 1

03.08.2014, 23:43

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rondele de calamar