Icre de fasole

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2015 | 4111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole alba boabe
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 buc telina
  • piper alb
  • boia
  • 2 lg pasta de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Fasolea se pune la inmuiat 2-3 ore,apoi se fierbe si se lasa la racit.

Legumele se curata,ceapa si usturoiul se taie iar radacinoasele se dau pe razatoarea mica.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se adauga ceapa si usturoiul,se calesc putin apoi se pun si radacinoasele,sucul de rosii si putina apa. Se lasa pe foc pana cand se inmoaie legumele.

Se pun legumele peste fasole,se aduga boiaua piperul sare dupa gust si se mixeaza totul.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se serveste cu masline,muraturi sau dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu legume