Gulas

de katty in Vita, 14 Dec 2017 | 20095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 700 gr cartofi rosii mici
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • chimen
  • boia dulce
  • paprika iute afumata
  • 400 gr rosii pasate
  • 1 lingura untura
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Taiem carnea de vita cuburi mai mari.

Intr-un tuci punem la incins untura. Adaugam carnea de vita si amestecam ocazional pana se albeste bine pe toate partile. Punem ceapa tocata fin si amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie. Punem usturoiul, chimenul,  pasta de ardei, foile de dafin, amestecam si apoi  acoperim cu apa calda. Fierbem cat este nevoie la foc mic pana carnea se inmoaie. Daca este nevoie, mai completam cu apa calda. Cand carnea s-a inmuiat, adaugam cartofii curatati, taiati in bucati mai mici, rosiile pasate, sare, piper, boiaua dulce si paprika iute si afumata. Mai fierbem pana sosul se ingroasa. Daca dorim, putem lasa zeama mai subtire. Servim mancarea cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]