Gulas

de Miha in Vita, 4 Mar 2010 | 8179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei capia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 lingura boia de ardei
  • 1 lingurita chimen
  • patrunjel verde
  • sare si piper alb
  • 1 foaie de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Carnea se taie felii sau cuburi si se rumeneste in uleiul bine incins. Se intoarce pe toate partile pana incepe sa lase zeama. Se fierbe inabusit si cand a scazut toata zeama se adauga ceapa si ardeiul tocate. Se calesc putin, amestecand continuu, se adauga sucul de rosii, chimenul si boiaua de ardei. Se "stinge" cu apa, atata cat sa acopere bine totul.

Cand carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati bucati mari. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si foaia de dafin.

Se fierbe inca vreo 20 de minute, pana se inmoaie carnea si cartofii.

Se serveste presarat cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

04.03.2010, 18:55

ce bine arata ti se face pofta numai la cum arata...

rivka 1

05.03.2010, 09:59

Miha 1

05.03.2010, 14:29

Cine mai doreste? Cine mai pofteste?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Beef Andreea