Guguluf aperitiv

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2011 | 10932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de smantana 20% grasime
  • 4 linguri de faina
  • 300 g de sunca
  • 200 g masline
  • 2 ardei grasi
  • verdeata
  • condimente dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf aperitiv:

Pregatim un vas in care amestecam ouale, faina si smanatana. Incorporam sunca taiata cubulete, ardeii si maslinele, tocam verdeata marunt si condimentam dupa gust.

Toate astea le punem intr-o forma de guguluf tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 35 minute.

Se serveste atat cald cat si rece (eu l-am taiat cald pentru ca aveau buburuzele pofta:))),si nu a aratat prea bine, dar un gust nemaipomenit ;) !

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza