Gratin de conopida si jambon

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 6199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 felii de jambon
  • 200 gr de frisca lichida neindulcita
  • 100 ml de lapte
  • 40 gr de faina
  • 40 gr de unt
  • 150 de cascaval ras
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida si jambon:

Conopida se rupe in bucati se spala si se fierbe 20 minute. Intr-o craticiora se topeste untul, apoi se adauga faina, se amesteca bine cu telul, apoi se adauga cate putin lapte si frisca lichida. Se fierbe pana se ingroasa, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Jambonul se taie marunt si se pune peste crema obtinuta. Conopida fiarta se pune intr-un vas ptr gratin si peste se pune crema iar pe deasupra cascavalul ras. Se da la cuptor timp de 30 de minute sa se rumeneasca pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida si jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida