Gratin de conopida si jambon

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 6328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 felii de jambon
  • 200 gr de frisca lichida neindulcita
  • 100 ml de lapte
  • 40 gr de faina
  • 40 gr de unt
  • 150 de cascaval ras
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida si jambon:

Conopida se rupe in bucati se spala si se fierbe 20 minute. Intr-o craticiora se topeste untul, apoi se adauga faina, se amesteca bine cu telul, apoi se adauga cate putin lapte si frisca lichida. Se fierbe pana se ingroasa, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Jambonul se taie marunt si se pune peste crema obtinuta. Conopida fiarta se pune intr-un vas ptr gratin si peste se pune crema iar pe deasupra cascavalul ras. Se da la cuptor timp de 30 de minute sa se rumeneasca pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida si jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida