Gratar mixt

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 1 Sep 2013 | 3672 vizualizari

 

Daca tot n-am bucatarie,am gasit varianta in natura la gratar,sa mananc si eu o carnita....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g ceafa de porc
  • cca 300 g piept de porc
  • 2 pastravi
  • 16 mici
  • 12 ciuperci
  • cca 100-150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • castraveti acri
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar mixt:

Mai intai gasim locatia,a noastra a fost zona Muscel-''La fantana cu ciresi'',apoi pregatim gratarul -asta fac barbatii.Cat timp este pregatit jarul,se condimenteaza carnea,cu sare piper,se cresteaza daca este nevoie,ciupercile le curatam,dam coditele jos,saram,piperam si adaugam cascaval taiat cubulete.La fel procedam si cu pastravul il saram si piperam.Cand este gata jarul se pun toate pe gratar si avem grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta,sa nu le ardem,sa fie suculente.Am servit cu mustar,usturoi si castraveti murati,langa niste bere si apa pentru mine....

TIPS-URI

1

voie buna cat cuprinde

2

o damigeana de vorba de poveste

3

relaxare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane