Gogosi

de JulyCris in Dulciuri, 23 Mai 2014 | 3426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte caldut
  • 1 cana zahar
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • un strop esenta de vanilie
  • 1 cub drojdie(25 gr)
  • faina cat cuprinde
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Amestecam laptele caldut cu drojdia si 2-3 linguri faina. Lasam la dospit. Ouale le batem cu zaharul pana se topeste complet.(Sincer eu n-am avut rabdarea asta :) )Amestecam ouale cu drojdia dospita,adaugam faina si framantam pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de maini.Lasam la dospit pana ce aluatul isi dubleaza cantitatea.

Punem aluatul pe masa de lucru infainata si intindem o foaie cu ajutorul unui sucitor.Taiem gogosile cu ajotorul unui pahar,sau puteti face ce forme doriti. Le prajim in uleiul incins pe ambele parti. Le scoatem pe o farfurie pe care am pus un prosop de bucatarie din hartie ca sa absoarba uleiul. Le tavalim prin zahar pudra.

Le mancam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi pufoase, de post