Gogosari umpluti

de lucy2002 in Porc, 18 Sep 2019 | 4578 vizualizari

 

O reteta foarte usoara si rapida as putea spune, datorita faptului ca, carnea este aproape facuta inainte de a umple gogosarii si nu necesita foarte mult timp de fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 8 gogosari
  • 350 gr pulpa de porc tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • o cescuta de orez
  • 100 ml ulei
  • boia ardei dulce
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 250 ml suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Spalam gogosarii si le scoatem cu atentie cotorul cu seminte.

Ceapa curatata si tocata marunt se pune la inmuiat in uleiul ferbinte, adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si lasam pe foc pana se inmoaie bine. Adaugam carnea tocata si orezul spalat si amestecam lasand pe foc mic pana carnea este aproape facuta. Potrivim de sare, piper, cimbru, boia dupa gust. Umplem gogosarii si ii asezam intr-o cratita, completam cu suc de rosii si apa si lasam la foc pana cand orezul este facut.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos de rosii sau cu samantana dar sunt foarte buni chiar fara nici un sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza si rulouri de bacon