Gnocchi cu sos de masline si parmezan

de Ligia Bxl in Paste, 5 Feb 2011 | 7312 vizualizari

 

aveti grija sa no patiti ca nenea din video http://www.youtube.com/watch?v=M1SQXT-EeZ4&feature=related

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr de gnocchi
  • ptr sos:
  • putin ulei de masline
  • 100 gr de bulion mai subtire
  • cateva masline verzi
  • sare
  • piper
  • condimente:oregano,busuioc)
  • un catel de usturoi
  • putin parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de masline si parmezan:

Gnocchi se fierb pana plutesc pe deasupra in apa cu putina sare.

Sosul:maslinele se taie rondele si se fierb putin apoi peste se adauga bulionul si putin ulei de masline si se calesc putin apoi se adauga putina apa se amesteca sa devina o pasta,se adauga condimente,sare,piper si usturoiul,se mai fierb putin sa se combine toate aromele,apoi adaugam gnocchi peste sos omogenizam,si punem pe o farfurie iar pe deasupra presaram parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de masline si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

17.02.2011, 19:58

oricum sunt buni de casa sau magazin daca-s facuti cu dragoste ies super

Ligia Bxl 1

18.02.2011, 14:51

gurmanzii serveste cu placere

Ligia Bxl 1

18.02.2011, 14:52

mamaieelena asa e,sunte-ti draguta ca intotdeauna multumesc ca ma apreciati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]