Ghoriba (Fursecuri Maroc)

de La Ancuta in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 5381 vizualizari

 

Am vazut reteta de multa vreme la Miha si acum am ajuns sa o fac. Mi-au placut tare mult. Sunt foarte gustoase si aspectuoase.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 40ml ulei
  • 50g unt
  • esenta de vanilie
  • 350 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghoriba (Fursecuri Maroc):

Ouale se mizeaza impreuna cu zaharul pana devin spuma.

Adaugam untul topit si uleiul iar apoi esenta de vanilie si omogenizam.

Amestecam faina cu praful de copt si il adaugam in compozitia de oua. Amestecam pana se incorporeaza. Acoperim vasul cu folie si dam la frigider pentru o ora.

Dupa ce a stat la frigider formam bilute din aluat si le tavalim prin zahar pudra.

Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc potrivit 20 de minute.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghoriba (Fursecuri Maroc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

La Ancuta 1

12.07.2012, 17:25

Laura sper sa-ti placa

mena29 1

12.07.2012, 17:28

Astea sunt in genul celor pe care le-am papat eu la tine insa varianta fara cacao?

La Ancuta 1

12.07.2012, 17:35

bai, nu mai stiu ce ai mancat la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 23.07 la 09:47

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti aromati si glazurati cu zahar pudra