Ghiveci de vara la Multicooker

de alilianaa in Mancaruri de post, 2 Aug 2014 | 4174 vizualizari

 

Emotii pentru inceput... m-am uitat, am citit...dar e atat de simplu. Am avut ceva probleme pana mi-am dat seama cu selectarea timpului. Evident nu este explorat suficient, dar e vreme.

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • un ardei capia rosu
  • o jumatate de ardei verde
  • 2 cepe
  • o mana de pastei de fasole fideluta
  • 5 rosii
  • 2 morcovi potriviti
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde, o legatura potrivita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de vara la Multicooker:

Legumele se spala si se toaca dupa  cum credem ca se potrivesc preparatului respectiv.  Ceapa marunt, ardeiul verde, rosia, vanata si morcovul cubulete, ardeiul capia rosu fasii mai lungi. Fasolea a fost taiata la capete si rupta pe jumatate. 

In aparatul multicooker punem  ulei, din butonul  menu selectam programul Fry. Lasam la incins uleiul si punem morcovul, ceapa, ardeiul verde si rosu. Amestecam. Sotam  legumele pret de 10 minute cu capacul ridicat. Cand legumele s-au inmuiat adaugam vinata si pastaile de fasole si amestecam . Am pus apa cat sa le acopere, sare, lasam capacul si selectam programul stew pentru cca 45 minute. Adaugam rosiile, lasam preparatul pe acelasi program inca 10 minute. La final potrivim de piper si adaugam patrunjel.

Oprim aparatul si lasam preparatul la racit.


TIPS-URI

1

pentru inceput am lasat timpul selectat de aparat , dar timpul aferent pregatirii etapei este cel din reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de vara la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Musaca de post la Multicooker