Ghiveci de legume (leci)

de manu_ela in Mancaruri de legume, 29 Aug 2013 | 8775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 3 ardei grasi
  • un gogosar
  • 6 rosii mari
  • 7 oua
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume (leci):

Ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu ardeii si gogosarul. Se adauga rosiile taiate si se lasa sa fiarba pana scade sucul de pe ele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga ouale batute cu putina sare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume (leci)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lecso