Ghiveci de legume la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 9324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi,
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel,
  • 3 cepe
  • 1 fir praz
  • 100 grame fasole pastai
  • 100 grame mazare
  • 1 ardei gras,
  • 1/4 varza
  • 3 linguri bulion,
  • 50 ml ulei,
  • sare, piper, dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume la cuptor:

Morcovii, cartofii si dovlecelul se curata de coaja. Morcovii se taie rondele, cartofii si dovlecelul se taie cubulete. Ceapa taiata fideluta si prazul rondele se pun la calit in ulei. Se adauga cartofii, morcovul, dovlecelul. Fasolea pastai se taie cam de 3cm. Ardeiul gras si varza se taie fideluta. Se adauga 2 cani de apa si se dau la cuptor pentru minim 2 ore. Cand legumele sunt facute se adauga bulionul. Se condimenteaza cu sare si piper.
Bon Appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]