Ghiveci de legume cu orez

de mihasara in Mancaruri de post, 4 Noi 2015 | 5588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 conserva de rosii taiate in suc de rosii
  • 2 cani de orez fiert
  • 50ml de ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu orez:

  1. Curatam, spalam si taiem legumele julien.
  2. Punem uleiul la incins intr-o cratita si adaugam ceapa  si ardeiul tocate supa cum spuneam, julien:.
  3. Adaugam sare si piper si punem capacul.
  4. Din cand in cand amestecam sa nu se lipeasca .
  5. Cand s-au inmuiat legumele, adaugam si cutia de rosii.
  6. Lasam pe foc pana se formeaza un sos din rosii si adaugam cele doua cani de orez fiert.
  7. Mai lasam sa dea cateva clocote, dupa care stingem focul si presaram verdeata,
  8. Este excelent atat cald cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]