Ghiveci de iarna

de Panacris in Mancaruri de post, 12 Dec 2012 | 5333 vizualizari

 

O mancarica oricand binevenita! >:D:D:D

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • dovlecei 1 bucata,
  • zuchini 1 bucata,
  • ardei rosu 1 bucata,
  • ardei verde 1 bucata,
  • rosie 1 bucata,
  • vanata 1 bucata,
  • cartof 2 bucati,
  • sos de rosii,
  • amidon 1 lingura,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • ulei de masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de iarna:

Legumele se curata, se toaca grosier, se asezoneaza de sare, piper si se calesc in putin ulei. Se adauga cca. 500 ml apa, se lasa la fiert, cca. 25 de minute. Spre final se adauga si sosul de rosii, amidonul si se mai lasa la fiert cca. 5 minute, pana se ingroase sosul. Se serveste fierbinte cu paine sau mamaliguta, dupa gustul fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume