Ghiveci cu cartofi şi varză - de post

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 10 Apr 2012 | 11380 vizualizari

 

Ghiveciul acesta "s-a născut" în urma valorificării legumeler rămase prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi;
  • 1/4 varză;
  • 1 morcov;
  • 1/2 ţelină;
  • 2 cepe;
  • 3-4 lg zarzavat (roşii + verdeaţă);
  • 2 lg bulion;
  • 1 lgţ cimbru;
  • 1/2 lgţ chili;
  • 2 foi de dafin pătrunjel;
  • ulei de floarea soarelui;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu cartofi şi varză - de post:

Se căleşte ceapa. 

Se adaugă morcovii, ţelina apoi cartofii tăiaţi cuburi şi varza (tocată măricel).

Se adaugă zarzavatul, bulionul.

Se toarnă 2 căni cu apă caldă.

Se condimentează cu  sare, cimbru, chili, foi de dafin, piper.

Se fierbe la foc mic.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu cartofi şi varză - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume