Ghebe cu maioneza

de gaby_gabytza in Salate, 1 Dec 2020 | 7278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 2 linguri mustar
  • cca 350 ml ulei
  • sare
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu maioneza:

Curatam ghebele, le spalam si le punem la fiert.

Pregatim maioneza intre timp. Punem doua oua la fiert sa fie tari. Dupa ce s-au fiert, adaugam intr-un bol doar galbenusurile. Dupa care adaugam si galbenusurile de la celelate doua oua ramase, o lingura de mustar si mixam. Dupa adaugam treptat uleiul si mixam mereu in aceeasi directie.

Dupa ce s-au fiert ghebele, le punem la strecurat si le lasam pana nu mai au apa in ele. Dupa care le taiem marunt si le rasturnam peste maioneza pregatita anterior

Amestecam cu o lingura de lemn cu miscari usoare maioneza impreuna cu ghebele.

La sfarsit adaugam cepele curatate, spalate si tocate. Si amestecam, dupa care adaugam sare dupa gust.

Dam la frigider minim 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată de gălbiori cu maioneză